x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul de finanţe, consultări cu mediul de afaceri

Ministrul de finanţe, consultări cu mediul de afaceri

08 Apr 2019   •   20:01
Ministrul de finanţe, consultări cu mediul de afaceri

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, s-a întâlnit luni cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru a discuta o serie de teme de interes propuse de aceştia, printre subiectele dezbătute numărându-se modificările fiscale, modernizarea infrastructurii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi statutul Pilonului II de pensii. 

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Finanţe, remis AGERPRES, s-a discutat de asemenea despre regimul zilierilor, modificările fiscale referitoare la sectorul construcţiilor, termenul depunerii Declaraţiei Unice şi funcţionarea SPV, casele de marcat cu jurnal electronic şi Registrul pentru ONG-uri.

"Varietatea subiectelor abordate astăzi ilustrează deschiderea noastră pentru a discuta pe orice temă, despre orice subiect. Doar împreună cu beneficiarii putem clarifica eventualele probleme, pentru a progresa şi pentru a stabili condiţiile necesare consolidării unui mediu de afaceri competitiv, iar pentru asta ne vom vedea cel puţin o dată pe lună cu reprezentanţii mediului de afaceri", a declarat Eugen Teodorovici. 

Conform MFP, reprezentanţii mediului de afaceri "au apreciat în mod deosebit deschiderea ministrului şi au salutat decizia de a relua consultările din poziţia de parteneri".

La întâlnire, alături de ministrul Teodorovici, la întâlnire au mai participat secretari de stat din Ministerul Finanţelor Publice, vicepreşedintele ANAF şi directori din MFP.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: MF mediul de a