x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Gabriela Firea: Am organizat o nouă întâlnire de lucru pentru a dezbate propunerile din Strategia Națională pentru Tineret 2023 – 2027

Ministrul Gabriela Firea: Am organizat o nouă întâlnire de lucru pentru a dezbate propunerile din Strategia Națională pentru Tineret 2023 – 2027

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2023   •   15:34
Ministrul Gabriela Firea: Am organizat o nouă întâlnire de lucru pentru a dezbate propunerile din Strategia Națională pentru Tineret 2023 – 2027

Gabriela Firea, ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse, a vorbit despre noua Strategie Națională pentru Tineret.

„Ministrul Gabriela Firea: Am organizat o nouă întâlnire de lucru pentru a dezbate propunerile din Strategia Națională pentru Tineret 2023 – 2027, un document extrem de important pentru toți tinerii din țară care va ajunge curând pe masa Guvernului.

Am primit toate observațiile sau completările pentru planul de acțiuni, din partea ministerelor și a organizațiilor de tineret. Putem, astfel, pregăti o formă finală cât mai apropiată de nevoile tinerilor și de viziunea europeană asupra viitorului acestora.

Le mulțumesc pentru prezență tuturor reprezentanților instituțiilor, dar și fundațiilor, federațiilor, asociațiilor și organizațiilor de tineret care sunt alături de noi în acest demers. 

Strategia Națională pentru Tineret a fost elaborată de către specialiștii din cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Secretariatului General al Guvernului, cu sprijin oferit de experții Băncii Mondiale”.

×