x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Diaconu şi-a depus candidatura la BEC

Mircea Diaconu şi-a depus candidatura la BEC

21 Sep 2019   •   16:00
Mircea Diaconu şi-a depus candidatura la BEC
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Candidatul independent Mircea Diaconu şi-a depus, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidenţiale. La sediul Biroului Electoral Central, el a afirmat că apelul său către „cei care mai cred în românism” este de refacere a speranţei, a încrederii „în noi şi în viitorul nostru”.

„Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranţa, încrederea în noi şi în viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o şansă, ultima, depinde câţi vom fi”, a afirmat Diaconu.

El a explicat că este susţinut de ALDE şi Pro România, prin alianţa electorală „Un om”, ai cărei copreşedinţi sunt Norica Nicolai şi Sorin Cîmpeanu.

„Lăsaţi orice argument din sfera guvernării. (...) Preşedintele are cu totul alt culoar. (...) Până acum, preşedinţii au fost eminamente politici şi partizani, frânând o bună guvernare şi administrare a ţării”, a adăugat el, întrebat de ce nu au venit să îl susţină liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi cel al Pro România, Victor Ponta.

Întrebat care este cel mai slab candidat din această campanie, Diaconu a spus că Dan Barna, pentru că e „subţire”. „Cred că cel mai slab e domnul Barna, care e subţire”, a precizat el.

Duminică este ultima zi în care candidaţii la alegerile prezidenţiale din noiembrie îşi pot depune candidatura la Biroul Electoral Central.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mircea diaconu