x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Dinescu: "Un preşedinte căruia îi plac desenele animate mai mult decât cărţile e ca în desene animate, dar unele mai triste"

Mircea Dinescu: "Un preşedinte căruia îi plac desenele animate mai mult decât cărţile e ca în desene animate, dar unele mai triste"

14 Iun 2009   •   00:00

Mircea Dinescu a declarat că România are nevoie de filosofi, în condiţiile în care sunt doar "trei filosofi de serviciu" şi că ospătari români sunt pe toate vasele de croazieră din Italia, el comentând astfel declaraţiile preşedintelui Băsescu privind educaţia în şcoli.



Dinescu a mai spus că declaraţiile de duminică ale lui Traian Băsescu privind educaţia în şcoli reprezintă "vechea prostie", ca atunci când Elena Ceauşescu a întrebat de ce este nevoie de atâtea ore de română la liceele profesionale.

"E destul de trist să auzi aşa ceva (...) să dai în cap unei categorii sociale cu alta", a mai spus el.

"Un preşedinte căruia îi plac desenele animate mai mult decât cărţile e ca în desene animate, dar unele mai triste", a afirmat Dinescu.

Scriitorul şi jurnalistul Mircea Dinescu a adăugat că "avem trei filosofi de serviciu în România" şi "chiar avem nevoie de filosofi", în timp ce ospătari români sunt pe toate vasele de croazieră din Italia.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic