x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Diaconu, despre Congresul PNL: ”Au lăsat jos totul ca să se bată între ei. Au curs bani, bani publici”

Mircea Diaconu, despre Congresul PNL: ”Au lăsat jos totul ca să se bată între ei. Au curs bani, bani publici”

25 Sep 2021   •   08:33
Mircea Diaconu, despre Congresul PNL: ”Au lăsat jos totul ca să se bată între ei. Au curs bani, bani publici”
Sursa foto: Victor Stroe

Mircea Diaconu, fost europarlamentar și liberal, a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Exces de Putere” că așa ceva n-a mai existat în PNL, referindu-se la răfuiala pentru președinția partidului. El a acuzat ”opulența, lipsa de măsură, un spectacol de prost gust”. 

”Și unul, și altul aveau de condus instituții fundamentale, aveau funcții, aveau răspunderi, erau plătiți să facă acele lucruri din bani publici. Or, ei au lăsat jos totul, unul la Camera Deputaților, cu mii de probleme, celălalt, chiar guvernarea, ca să se bată între ei. Ambii competitori s-au ocupat numai de ei și de-ale lor, timp în care... alege-s-ar praful! Între timp, au curs bani, bani publici. Pentru tot ce făceau ei, s-au plătit bani.” a spus Mircea Diaconu, atrăgând atenția că s-a plătit din bani publici răfuiala pentru șefia PNL. ”Fie și numai pentru acest lucru, acești oameni ar trebui să plătească cu vârf și îndesat” a completat el. 

×
Subiecte în articol: mircea diaconu