x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Morega: Nu exclud o revenire în PNL, doar dacă partidul nu va mai fi condus de Antonescu

Morega: Nu exclud o revenire în PNL, doar dacă partidul nu va mai fi condus de Antonescu

14 Iun 2010   •   00:00

Deputatul Dan Morega a declarat că nu exclude o revenire în PNL, în cazul în care partidul nu ar mai fi condus de Crin Antonescu, el apreciind că este necesară convocarea unui congres extraordinar care să ducă la schimbarea actualului preşedinte, scrie Mediafax.



Deputatul Dan Morega a afirmat că preferă o revenire a lui Călin Popescu Tăriceanu la conducerea formaţiunii politice, după ce la începutul anului 2009 deputatul de Gorj a fost primul membru al PNL care a solicitat schimbarea fostului premier din fruntea partidului.

"Nu exclud o revenire în partid, dar numai în anumite condiţii. Dacă din structurile de conducere se vor regăsi oameni precum Tăriceanu, Motreanu, Nicolăescu şi alţii, atunci şi partidul va avea alte perspective. Acum, Crin Antonescu l-a făcut vioara a doua şi l-a anexat la PSD, ajungând să procedeze mai rău decât făcea Călin Popescu Tăriceanu atunci când îi reproşam că nu se consultă cu organizaţiile. Acum partidul e împărţit în echipa lui Antonescu şi restul lumii", a spus deputatul Morega.

Fostul lider al PNL Gorj a demisionat din partid la începutul acestei luni, el susţinând acum că, după moţiunea de cenzură de marţi din Parlament, alţi cinci parlamentari liberali vor pleca din formaţiunea liberală.

"Ştiu sigur că sunt cinci colegi pregătiţi să plece şi ei din partid, nemulţumiţi fiind de felul în care este condus PNL. Crin Antonescu refuză să facă o analiză a cauzelor care au determinat un sfert din aleşii liberali să plece din partid, iar numărul celor nemulţumiţi de cum conduce el PNL este în creştere", a declarat Morega.

Deputatul a spus că, din punctul său de vedere, se impune convocarea unui Congres extraordinar în septembrie sau octombrie "pentru a examina situaţia de acum pentru că în partid mai sunt unii care cred că problemele nu se rezolvă doar prin apariţii dese la TV şi în presă".

Fostul preşedinte al PNL Gorj a demisionat din partid după ce conducerea centrală a PNL a decis să amâne cu trei luni alegerile interne din organizaţie, programate pentru 5 iunie. Crin Antonescu a precizat atunci că Morega a demisionat întrucât ştia că urma să fie demis din funcţie, deputatul negând informaţia şi susţinând că afirmaţiile respective sunt "minciuni".

×
Subiecte în articol: politic