x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nadia Comăneci, despre Simona Halep: "Regina tenisului! Este a treia jucătoare română care ajunge în finala de la Roland Garros"

Nadia Comăneci, despre Simona Halep: "Regina tenisului! Este a treia jucătoare română care ajunge în finala de la Roland Garros"

06 Iun 2014   •   11:24
Nadia Comăneci, despre Simona Halep: "Regina tenisului! Este a treia jucătoare română care ajunge în finala de la Roland Garros"

Fosta mare gimnastă română Nadia Comăneci a scris pe contul său de Facebook că Simona Halep este o regină a tenisului, după ce românca s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros.

"Regina tenisului, miss Simona Halep! A devenit a treia jucătoare română care ajunge în finala de la Roland Garros după Florenţa Mihai şi Virginia Ruzici. Mult succes sâmbătă!", a scris Nadia pe Facebook.



Simona Halep a învins-o joi pe Andrea Petkovic (Germania), cu 6-2, 7-6 (4), în semifinalele turneului de la Roland Garros, şi s-a calificat în finală, unde o va întâlni, sâmbătă, de la ora 15,00, pe Maria Şarapova. Aceasta este prima finală de Mare Şlem jucată de o româncă după o pauză de 34 de ani. De luni Halep va urca pe locul al treilea în clasamentul mondial feminin (WTA).

×