x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase aruncă BOMBA pe blog: "Băsescu ar putea anunţa luni demiterea premierului"

Năstase aruncă BOMBA pe blog: "Băsescu ar putea anunţa luni demiterea premierului"

05 Feb 2012   •   08:32
Năstase aruncă BOMBA pe blog: "Băsescu ar putea anunţa luni demiterea premierului"

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, avanseaza pe blog ideea ca presedintele Traian Basescu ar putea anunta la consultarile politice de luni demisia premierului Emil Boc si demararea procedurilor pentru constituirea unui nou guvern.

Nastase afirma, intr-o postare pe blog, ca ar putea aparea o surpriza din partea sefului statului la consultarile politice anuntate luni.

"SURPRIZa – el ar putea anunta ca Boc si-a dat demisia iar consultarile sunt pentru a desemna un nou premier. Evident, Basescu va incerca sa schimbe doar primul-ministru nu si pe cei mai importanti membri ai guvernului, ca sa nu se supere cu partidul... Unii vor spune ca nu este elegant si ca, dupa Roman, Stolojan, Baconschi, el il sacrifica pe Boc. Altii vor raspunde, resemnati, ca asa sunt scorpionii...", sustine Nastase pe blog.

Social-democratul remarca si faptul ca lipsa opozitiei din Parlament va crea o problema pentru votul de investitura al noului guvern, iar acesta ar fi al doilea motiv pentru care Basescu organizeaza consultarile politice.

"Sacrificiile rituale de pana acum nu au dus la linistirea multimii. Sacrificarea lui Boc va fi suficienta?" se intreaba Nastase.

Liderul arata, totusi, ca este doar un scenariu: "E doar o varianta de scenariu".

×