x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Flutur a vrut să găsească un licurici si l-a gasit

Năstase: Flutur a vrut să găsească un licurici si l-a gasit

14 Feb 2011   •   15:35

Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a declarat că, după ce a plecat de la PNL, democrat-liberalul Gheorghe Flutur a dorit să ajungă într-un loc unde să găsească un licurici, impresia sa fiind că l-a şi găsit.

"Domnul Flutur, după ce a plecat de la PNL, am impresia că a ajuns într-un loc unde vrea să găsească un licurici şi am impresia că l-a găsit", a spus Năstase, comentând astfel acuzaţiile lansate la adresa sa şi a liderului PSD, Victor Ponta, de către Gheorghe Flutur.

Secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur a declarat că PDL nu va tolera nicio ameninţare şi niciun atac din partea lui Victor Ponta, un "procuror obraznic" pentru adversarii politici şi un "avocat slugarnic" pentru membrii PSD, "boţul de mămăligă din undiţa lui Năstase" pentru electorat.

"Victor Ponta este pentru adversarii politici un procuror obraznic şi este pentru proprii membri de partid un avocat slugarnic, mergând până acolo încât să ameninţe justiţia şi să incite la nerespectarea statului de drept. Victor Ponta este cel care s-a urcat pe sforile trase de Adrian Năstase şi Ion Iliescu, pentru că PSD avea nevoie de o mască nouă pe o faţă îmbătrânită şi obosită. Rolul lui Victor Ponta în PSD este foarte clar: este boţul de mămăligă din undiţa lui Năstase, care are rolul de a momi electoratul către PSD. Greu de crezut că îl va duce la îndeplinire", a declarat, duminică, Gheorghe Flutur.

×
Subiecte în articol: flutur licurici adrian nastase