x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Legea pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliție

Ciucă: Legea pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliție

de Redacția Jurnalul    |    09 Noi 2023   •   18:48
Ciucă: Legea pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliție
Sursa foto: Hepta

Nicolae Ciucă, liderul PNL, susține că PNL este cel care a susținut întotdeauna creșterea pensiilor în condiții sustenabile și că „grija pentru seniori trebuie să fie un angajament pe care îl onorăm cu fiecare ocazie”.

Liderul liberalilor a scris pe Facebook că noua lege a pensiilor are la bază patru principii agreate în coaliție: contributivitate, stabilitate, solidaritate și egalitate.

„Partidul Național Liberal este cel care a susținut întotdeauna creșterea pensiilor în condiții sustenabile. Legea, care a fost astăzi aprobată în ședința de guvern, are la bază patru principii pe care le-am agreat în coaliție: contributivitate, stabilitate, solidaritate și egalitate”, a spus Ciucă.

Lideul PNL adaugă că partidul din care face parte a majorat deja pensiile cu 40%.

„Întotdeauna, noi, liberalii, am fost susținătorii majorărilor oneste, cu adevărat sustenabile și am demonstrat acest lucru și în ultimii ani. Din 2020 și până astăzi, PNL a majorat pensiile cu aproximativ 40% și de fiecare dată am făcut-o pe baza unor calcule solide și bine fundamentate. Grija pentru seniori trebuie să fie un angajament pe care îl onorăm cu fiecare ocazie, construind o Românie în care fiecare cetățean să simtă respectul și recunoștința pe care societatea i le datorează pentru anii de muncă”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

Legea pensiilor a fost adoptată, joi, de Guvern.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă legea pensiilor