x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă: Vreau să fim în continuare un partener foarte serios în coaliţia guvernamentală

Nicolae Ciucă: Vreau să fim în continuare un partener foarte serios în coaliţia guvernamentală

de Redacția Jurnalul    |    13 Apr 2024   •   15:20
Nicolae Ciucă: Vreau să fim în continuare un partener foarte serios în coaliţia guvernamentală

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, susţine seriozitatea şi responsabilitatea în coaliţia guvernamentală şi reiterează necesitatea unei abordări similare în ceea ce priveşte alianţa electorală.

Prezent la Tulcea la un eveniment de prezentare a candidaţilor PNL la alegerile locale, liderul liberalilor a răspuns astfel după ce primarul comunei Murighiol, Filip Ivanov, a propus, în glumă, ca "în relaţia dintre PSD şi PNL să fim socru mare".

"Eu vreau să fim în continuare un partener foarte serios în această coaliţie de guvernare, iar alianţa electorală trebuie tratată de asemenea. Se poate glumi, pentru că suntem oameni şi avem voie să avem propria interpretare, dar noi am abordat acest construct politic ţinând cont de responsabilităţile şi de contextul în care trăim. Suntem aici la Tulcea, ştim cu toţii care sunt problemele care afectează şi induc temere cetăţenilor din judeţ (războiul declanşat de Rusia în Ucraina - n.r.), motiv pentru care trebuie să privim această asumare politică fiind una foarte responsabilă", a declarat presei, la finalul evenimentului, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Liderul liberalilor şi-a exprimat încrederea în candidaţii PNL la alegerile locale.
 

×