x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Nu PNL este generator de discuții

Ciucă: Nu PNL este generator de discuții

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2023   •   13:15
Ciucă: Nu PNL este generator de discuții
Sursa foto: Gov.ro

„Nu PNL este generator de discuții. Nu a fost corect să aibă loc discuții care nu au vizat funcții și să se arunce fake news-ul că noi am vrea posturile cuiva”, a spus Nicolae Ciucă în ședința PNL.

„PNL a fost un partener onest și predictibil la guvernare, și-a ținut toate angajamentele, a urmărit doar dezvoltarea sănătoasă a României și stabilitatea”, a spus Ciucă la ședință, conform unor surse politice.

PNL nu a cerut absolut nimic, a cerut să își facă treaba, a pus amprenta liberală pe dezvoltare, educație și sănătate, a adăugat Ciucă.

„Nu PNL este generator de discuții. Putem să înțelegem că sunt alte discuții, OK, dacă sunt, negociem. Dar nu a fost corect să aibă loc niște discuții care nu au vizat funcții, absolut deloc, și să se arunce fake news-ul că noi am vrea posturile cuiva”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Conform acelorași surse, la ședița PNL s-a propus ca echipa de negociere să ceară un pact de neagresiune între partenerii de coaliție, precum și un pact de necolaborare cu AUR.

PSD şi PNL s-au reunit marți în ședințe separate, potrivit unor surse politice, pentru ca miercuri să aibă loc o şedinţă a coaliţiei de guvernare, în perspectiva rotativei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă guvernare