x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE Nicolae Ciucă își va depune mandatul. „Au fost două decizii astăzi a celor două partide, PSD și USR, care au anunțat că nu vor vota guvernul minoritar”

UPDATE Nicolae Ciucă își va depune mandatul. „Au fost două decizii astăzi a celor două partide, PSD și USR, care au anunțat că nu vor vota guvernul minoritar”

01 Noi 2021   •   20:02
UPDATE Nicolae Ciucă își va depune mandatul. „Au fost două decizii astăzi a celor două partide, PSD și USR, care au anunțat că nu vor vota guvernul minoritar”

UPDATE ”Realitatea matematică e cea pe care o cunoaștem cu toții și am sperat ca, prin demersurile întreprinse, să reușesc să cristalizez o soluție politică, astfel încât să putem obține acordul pentru un guvern minoritar în Parlament. Au fost două decizii astăzi a celor două partide, PSD și USR, care au anunțat că nu vor vota guvernul minoritar, fapt discutat în această seară în BEx, iar partidul a decis depunerea mandatului” a afirmat Nicolae Ciucă, care a continuat să facă apel la celelalte partide pentru stabilitate. El a mai afirmat că decizia cu privire la viitorul premier o va lua președintele țării, Klaus Iohannis. 

Stire initiala Nicolae Ciucă se pregătește să își depună mandatul. Această decizie a fost luată de după o întâlnire care ar fi avut loc la Vila Lac în această seară. 

”Ar avea șanse mai mari liberalii dacă s-ar relua negocierile?” a fost întrebat Nicolae Ciucă, ajuns în urmă cu puțin timp la sediul PNL. ”Sunt convins că DA” a răspuns premierul desemnat. 

Mai mult informații urmează a fi date după BEx. 

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca