x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicuşor Dan, pe Facebook: Mi-am petrecut noaptea în stradă cu ambasadorul Marii Britanii

Nicuşor Dan, pe Facebook: Mi-am petrecut noaptea în stradă cu ambasadorul Marii Britanii

08 Oct 2016   •   19:05
Nicuşor Dan, pe Facebook: Mi-am petrecut noaptea în stradă cu ambasadorul Marii Britanii

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a scris sâmbătă pe pagina de Facebook că şi-a petrecut noaptea pe stradă împreună cu ambasadorul Marii Britanii în Bucureşti, Paul Brummell, pentru a atrage atenţia asupra problemelor "groaznice" pe care le au oamenii fără adăpost în Capitală.

"Mi-am petrecut noaptea în stradă. Împreună cu ambasadorul Marii Britanii în Bucureşti, domnul Paul Brummell, şi alţi 25 de oameni, mulţi dintre ei angajaţi ai ambasadei sau voluntari britanici. În saci de dormit, pe asfalt mai întâi şi apoi, adăpostiţi de ploaie, într-un cort. Oricum, în condiţii mult mai bune decât oamenii fără adăpost", a afirmat Nicuşor Dan.

Preşedintele USR a precizat că evenimentul a fost organizat de către Asociaţia Casa Ioan pentru a atrage atenţia asupra problemelor pe care le au oamenii fără adăpost în Bucureşti.

"Am dorit, la invitaţia Asociaţiei Casa Ioana, să atragem atenţia asupra problemelor groaznice pe care le au oamenii fără adăpost în Bucureşti şi nu numai. Indiferent de cauzele care i-au dus pe aceşti oameni în stradă, noi trebuie să arătăm solidaritate cu ei. Administraţia trebuie să ofere acestor oameni măcar servicii minimale privind adăposturi de noapte, îngrijire medicală şi consiliere psihologică şi, la fel de important, servicii de reconversie profesională pentru ca aceşti oameni să aibă şansa să-şi găsească un loc de muncă", mai spune Nicuşor Dan.

Sursa: AGERPRES

×