x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noi dezvăluiri Cex: Berceanu, "tâmpit", premierul, "ţâşt-bâşt"

Noi dezvăluiri Cex: Berceanu, "tâmpit", premierul, "ţâşt-bâşt"

22 Iun 2009   •   00:00

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea crede că ministrul Radu Berceanu este un "tâmpit", premierul Emil Boc este un "tâşt-bâşt", iar ministrul Vasile Blaga "vorbeşte numai dimineaţa", conform unei noi înregistrări din şedinţa CExN al PSD, difuzată ieri de Realitatea TV.



Liderii PSD s-au întrunit vineri, la Turnu Măgurele, într-un hotel deţinut de vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului. "Era tâmpitul ăsta de Berceanu la o întâlnire a Coaliţiei: «Noi n-avem probleme cu seceta în România! Hai să-mi arătaţi şi mie!». Ei aşa pun problema. Ce, Emil Boc e mai capabil decât Dan Nica? Ţâşt-bâşt-ul ăsta! Am ajuns să ne dea lecţii! Ca şi Blaga! Care vorbeşte când? Numai dimineaţa, că după-amia­ză are o problemă. Ce, Pogea e mai capabil decât Niţă? Nici nu e comparaţie", a spus Liviu Dragnea în timpul şedinţei conducerii PSD.

VIDEANU AMENINŢĂ CU TRIBUNALUL
Vineri, la scurt timp după şedinţă, care s-a desfăşurat cu uşile închise, Realitatea TV a transmis primele fragmente din înregistrări ale discuţiilor. "Când Videanu deschide vorba, în spate este un business. Ăsta când respiră vrea să facă bani. Daţi, mă, în ei, că sunt vraişte la chestia asta! Boc n-are habar de economie. Pogea este adus de pe drumuri. Ăştialalţi toţi ştiu că este omul de casă al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai să-i atacăm", a spus Geoană la şedinţa desfăşurată la Turnu Măgurele, potrivit unei înregistrări difuzate vineri de Realitatea TV.

Ca urmare, Adriean Videanu a declarat sâmbătă, pentru  Mediafax, că intenţionează să îl acţioneze în judecată pe preşedintele PSD, Mircea Geoană, pentru calomnie, dacă acesta nu probează acuzaţiile pe care i le-a adus. Comentând reuniunea PSD de la Turnu Măgurele şi atacurile social-democraţilor la adresa PD-L, Videanu declara vineri că "sunt anumiţi oameni care se cred bărbaţi de stat, dar al căror ca­racter este unul jalnic".

×
Subiecte în articol: politic