x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noi plecări din PDL: Parlamentarii Marius Dugulescu, Iosif Blaga şi Dorin Păran trec la PNL

Noi plecări din PDL: Parlamentarii Marius Dugulescu, Iosif Blaga şi Dorin Păran trec la PNL

20 Apr 2012   •   07:22
Noi plecări din PDL: Parlamentarii Marius Dugulescu, Iosif Blaga şi Dorin Păran trec la PNL

Deputatul Iosif Blaga si senatorul Dorin Paran vor demisiona din PDL pentru a se inscrie in PNL. Tot astazi, deputatul de Timis Marius Dugulescu a anuntat ca demisioneaza din PDL si se inscrie in PNL. Acesta a spus ca a decis sa faca aceasta mutare pentru ca a ajuns la concluzia ca "dreapta in Romania poate fi cladita doar in PNL, cu oameni care nu promoveaza afaceri in folosul lor". Cu o zi in urma, si-a anuntat demisia din PDL si trecerea la PNL si senatorul Mihaela Popa.

Anuntul plecarii lui Dugulescu a fost facut de presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL Timis, in prezenta liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Rusanu si Sorin Frunzaverde.

"Ne-am intersectat frecvent in diverse actiuni de interes public pentru Timisoara. Nu am fost niciodata pe pozitii adverse, ci pe pozitii civilizate. Cand am purtat discutii cu dansul pe acest subiect, noi am fost deschisi", a declarat Robu, potrivit Mediafax.

Marius Dugulescu, aflat la primul mandat de deputat, ales in colegiul 3 Timisoara, este membru PD din 2001, iar din 2008 facea parte din Biroul Permanent Judetean al PDL Timis. El este licentiat in Teologie. In perioada 2002-2005 a fost pastor la doua biserici baptiste din Timisoara, iar intre 2005 si 2008 a fost pastor la Biserica Baptista Romana "Calea Crucii", Colton, California (SUA) si la Biserica Baptista Romana "Tierasanta", San Diego, California (SUA).

×