x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică NUMIRE LA CANCELARIE / Boc îşi adduce clujenii în Guvern

NUMIRE LA CANCELARIE / Boc îşi adduce clujenii în Guvern

15 Ian 2009   •   00:00

Cătălin Baba, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, a fost numit ieri şeful Cancelariei premierului Boc.



“Domnul premier Emil Boc a semnat decretul de numire în funcţia de şef al Cancelariei. Din această funcţie şi în conformitate cu legea în vigoare, Cancelaria se ocupă în principal de proiecte, de strategii de elaborare de politici publice, de analize şi sinteze, astfel încât primul-ministru şi Guvernul să aibă acces la cele mai bine structurate informaţii. De asemenea, în coordonarea Cancelariei există şi anumite structuri administrative, care însă vor fi precizate ulterior, pentru că, aşa cum a spus premierul, urmează să aibă loc o restructurare. Această restructurare este în sensul unei reduceri”, a declarat Baba, informează NewsIn, citată de ziare.com. Cătălin Baba are 41 de ani. A publicat mai multe cărţi şi lucrări pe teme precum politici publice şi a lucrat la elaborarea strategiei pe termen mediu a municipiului Cluj-Napoca, în perioada 2006-2007.

Directorul de cabinet, aŞteptat tot de la cluj

O altă numire aşteptată la Guvern este cea a Ştefaniei Ferencz, fostul director al Direcţiei Patrimoniului Municipiului şi Evidenţa Populaţiei din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, care va prelua funcţia de director de cabinet. Ştefania Ferencz lucrează cu Emil Boc din 2001, când acesta era deputat, iar în 2004, când actualul premier a obţinut mandatul de primar al municipiului Cluj-Napoca, ea a venit să colaboreze cu el şi la municipalitate.

×
Subiecte în articol: politic