x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "O gaşcă de zece", pîrîtă lui Emil Boc

"O gaşcă de zece", pîrîtă lui Emil Boc

de Oana Stancu Zamfir    |    23 Iul 2008   •   00:00
"O gaşcă de zece", pîrîtă lui Emil Boc

Nouă dintre membrii PD-L Constanţa excluşi din partid i-au trimis ieri o epistolă preşedintelui Emil Boc cu scopul de a-l informa despre "adevărata" situaţiei a filialei, întrucît Elena Udrea ar fi refuzat să asculte şi ce au ei de spus

Nouă dintre membrii PD-L Constanţa excluşi din partid i-au trimis ieri o epistolă preşedintelui Emil Boc cu scopul de a-l informa despre "adevărata" situaţiei a filialei, întrucît Elena Udrea (foto) ar fi refuzat să asculte şi ce au ei de spus. "Domnule preşedinte, consideraţi că este normal ca principalii vinovaţi de rezultatele slabe obţinute la alegerile locale – Ion Popescu, Dorel Onaca, Laurenţiu Mironescu şi Elena Udrea – să nu-şi asume responsabilitatea eşecului? Domnule preşedinte, nu credeţi că purtaţi o mare răspundere împreună cu membrii BPN pentru rezultatele de la Constanţa? Aţi participat la lansarea oficială a candidaţilor asistînd la gafele monumentale ale acestora, Dorel Onaca şi Ion Popescu, uimind întreaga asistenţă prin declaraţiile lor: «Comanda la mine» şi «Votaţi echipa Mazăre – Popescu». Dumneavoastră, cei aflaţi în prezidiu, v-aţi amuzat copios de această situaţie, nesesizînd faptul că cei doi erau perdanţi siguri", se arată în scrisoarea deschisă adresată liderului PD-L. Protestatarii anunţă că vor merge să-şi caute dreptate şi în instanţă şi la popularii europeni, dar şi că îşi vor face partid: PDE – Partidul Democrat Excluşii.


MOTIVAŢIE. O declaraţie a primului dintre excluşi, Dănuţ Moisoiu, cel pe care presa îl atribuia lui Vasile Blaga, arată că respingerea Elenei Udrea nu este străină de "sentimentele" de care aceasta se bucură şi la centru. Moisoiu spune că în acest scandal nu sînt implicate două tabere din partid, ci e vorba de "o gaşcă de zece inşi care vor să pună mîna pe partid, pe de o parte, şi restul partidului, pe de altă parte".

×
Subiecte în articol: politic