x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Onţanu: Prin protocolul încheiat cu PSD am cerut adoptarea taxei pe averile foarte mari

Onţanu: Prin protocolul încheiat cu PSD am cerut adoptarea taxei pe averile foarte mari

05 Mai 2012   •   09:51
Onţanu: Prin protocolul încheiat cu PSD am cerut adoptarea taxei pe averile foarte mari

UNPR si-a lansat astazi candidatii la alegerile locale din 10 iunie. Secretarul general al UNPR Neculai Ontanu a vorbit despre proiectul UNPR pentru adoptarea taxei pe averile foarte mari, care, in opinia sa, ar crea resursele necesare pentru majorarea salariilor si a pensiilor.

"Noi am ramas credinciosi interesului national si am asigurat stabilitatea politica de care Romania are nevoie pentru a nu intra in colaps. Altii si-au facut uitate valorile si principiile. Noi suntem oameni de centru-stanga, am ramas credinciosi valorilor de centru-stanga si ne-am luptat pana in panzele albe pentru adoptarea taxei pe averile foarte mari, proiectul cu cel mai pronuntat caracter de stanga propus in ultimii ani in Romania. Mai avem doar un pas ca prin aceasta taxa sa aducem la buget bani multi pentru majorarea salariilor si a pensiilor", a spus Ontanu.

"Prin protocolul pe care l-am incheiat recent cu PSD am cerut un singur lucru: adoptarea acestei taxe pe averile foarte mari pentru a aduce miliarde de euro la bugetul de stat pentru salarii si pensii", a conchis primarul Sectorului 2.

×