x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprescu, despre planul secret: “Are legătură cu tot ce mi se întâmplă”

Oprescu, despre planul secret: “Are legătură cu tot ce mi se întâmplă”

de Gabriela Antoniu    |    07 Feb 2008   •   00:00
Oprescu, despre planul secret: “Are legătură cu tot ce mi se întâmplă”
Sursa foto: Rompres/

Invitat marţi seara la emisiunea “Vorbe grele” cu Victor Ciutacu, de la An­tena 2, senatorul PSD Sorin Opres­cu (foto) a declarat că nu-l mai miră ce i se înâmplă având în vedere planul secret copt în laboratoarele Co­tro­ceniului, PSD, şi PD-L

Invitat marţi seara la emisiunea “Vorbe grele” cu Victor Ciutacu, de la An­tena 2, senatorul PSD Sorin Opres­cu (foto) a declarat că nu-l mai miră ce i se înâmplă având în vedere planul secret copt în laboratoarele Co­tro­ceniului, PSD, şi PD-L care a in­trat în posesia Jurnalului Na­ţi­o­nal şi a cărui finalitate este spar­­gerea gru­pului Iliescu-Năstase-Mi­trea, men­ţinerea lui Mircea Geoa­nă în fruntea PSD şi în zona de influenţă a lui Traian Băsescu, cu ajutorul DNA şi a serviciilor secrete pen­tru ca liderul social-democrat şi partidul său să poată fi folosiţi după viitoarele alegeri.

 

Declaraţia lui senatorului PSD a venit în contextul în care Senatul şi Comisia de etică a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti a stabilit că nu există nici un fals în dosarul lui Sorin Opres­cu pentru obţinerea titlului de pro­fesor. Anterior acestei decizii se­na­­torul PSD a făcut obiectul unei campanii de presă negative pe tema modului în care a obţinut acest titlu de profesor. “Nu mă miră. Ches­ti­u­nea fiind veche de cinci luni de zile a început cu atacarea conferenţiarului meu din clinică. Deci chestiunea stă în felul următor. Deci ea a început mult mai demult. (...) Ce să vă spun. Să vă mint şi să vă spun nu are legătură cu zona po­li­ti­că, nu are legătură decât cu de­la­ţi­u­nea profesională făcută acolo, coaptă acolo?... are legătură cu tot ceea ce mi se întâmplă de luni de zile”, a de­cla­rat Sorin Oprescu, care este cu­nos­cut ca facând parte din grupul Iliescu-Năstase-Mitrea.

 

• Citiţi şi Geoană, Pinocchio pentru Băsescu

×
Subiecte în articol: politic