x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprişan: Guvernul condus de Mihai Tudose trebuie să rămână în funcţie

Oprişan: Guvernul condus de Mihai Tudose trebuie să rămână în funcţie

15 Ian 2018   •   16:31
Oprişan: Guvernul condus de Mihai Tudose trebuie să rămână în funcţie

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a afirmat, luni, că Guvernul condus de premierul Mihai Tudose "trebuie să rămână în funcţie".

 

"Eu cred că Guvernul României condus de Mihai Tudose trebuie să rămână în funcţie şi eu cred cu tărie că e nevoie de echilibru şi e nevoie de responsabilitate, pentru că Partidul Social Democrat, în această poveste privind cele trei guverne aproape, n-a greşit cu nimic", a declarat Oprişan, la sosirea la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Totodată, Oprişan a spus că PSD trece astăzi "printr-o mare încercare".

"Pentru mine importantă este stabilitatea scenei politice, pentru mine e importantă ţara, pentru mine este important Partidul Social Democrat. Deci Partidul Social Democrat trece astăzi printr-o mare încercare. Să dea Dumnezeu să ne dea mintea moldoveanului cea de pe urmă, acum am să spun mintea românului cea de pe urmă", a spus Oprişan.

Potrivit acestuia, cetăţenii au încredere în PSD, partidul având o responsabilitate faţă de ei.

"Cetăţenii au avut încredere în noi şi avem o mare responsabilitate faţă de ei. Avem de construit spitale, policlinici, autostrăzi, trebuie să plătim pensii, trebuie să plătim salarii, trebuie să asigurăm liniştea şi ordinea publică, trebuie să asigurăm un climat al afacerilor în România, care să ducă în continuare la creştere economică, pe care România a avut-o cea mai mare din Uniunea Europeană", a mai afirmat Oprişan, citat de agerpres.

×
Subiecte în articol: marian oprisan guvern psd mihai tudose