x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. PNL a câștigat

Orban: Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. PNL a câștigat

28 Iun 2021   •   13:34
Orban: Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. PNL a câștigat
Sursa foto: Lucian Alecu

Unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale, însă PNL a câștigat, spune Ludovic Orban: „dl. Dîncu și sondorii de casă ai PSD care intoxică media și opinia publică ar putea să-și bage sondajele în... sertarele PSD”.

„Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. Conform datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă și numărătorii paralele efectuată de Partidul Național Liberal, PNL a câștigat alegerile locale de duminică, cu un număr de voturi de peste 35.000, comparat cu un număr de aproximativ 34.500 luate de PSD”, spune Ludovic Orban.

El precizează că PNL a câștigat 15 primării și alegerile la Consiliul Local Cojasca, județul Dâmbovița.

„Despre procent, iar aici fac o paranteză - dl. Dîncu și sondorii de casă ai PSD care intoxică media și opinia publică ar putea să-și bage sondajele în... sertarele PSD - ca procent, PNL a obținut la aceste alegeri locale 40,5%, în timp ce PSD a obținut 39 și ceva la sută”, spune Orban.

Social-democrații au afirmat că PSD a câștigat alegerile locale parțiale.

„Am câștigat 17 primării din cele 35 și 3 orașe din 6, Bocșa, Târgu Bujor și Filiași. Se reconfirmă că PSD a câștigat mai multe primării decât toată coaliția aflată la guvernare”, a afirmat senatorul Stefan Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban