x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre chemarea în Parlament: Îmi va fi foarte greu să mă refer la toate temele. Voi încerca

Orban, despre chemarea în Parlament: Îmi va fi foarte greu să mă refer la toate temele. Voi încerca

28 Iul 2020   •   11:38
Orban, despre chemarea în Parlament: Îmi va fi foarte greu să mă refer la toate temele. Voi încerca

Premierul Ludovic Orban a declarat, marți, că se va prezenta luni în Parlament. „În cele cinci minute pe care mi le acordă cu mare generozitate conducerea Camerei Deputaților îmi va fi foarte greu să mă refer la toate temele, dar voi încerca”, a afirmat el.

„Am prezentat raportul privind starea de urgență, potrivit legii și hotărârii Parlamentului. Oricând mi se solicită un raport privitor la starea de alertă îl prezint și eu mă prezint. Am fost chemat luni, dar am fost chemat pe mai multe subiecte – deschiderea școlilor, organizarea alegerilor... În cele cinci minute pe care mi le acordă cu mare generozitate conducerea Camerei Deputaților îmi va fi foarte greu să mă refer la toate temele, dar voi încerca”, a declarat, marți, Ludovic Orban.

El a fost chemat în Parlament să prezinte un raport detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor, potrivit unei scrisori semnată de președinții celor două camere ale Parlamentului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban camera deputatilor