x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Parlamentarii Forța Dreptei vor iniția, semna și vota moțiunea de cenzură

Orban: Parlamentarii Forța Dreptei vor iniția, semna și vota moțiunea de cenzură

de Redacția Jurnalul    |    04 Sep 2023   •   19:45
Orban: Parlamentarii Forța Dreptei vor iniția, semna și vota moțiunea de cenzură
Sursa foto: Lucian Alecu

Parlamentarii Forța Dreptei vor iniția, semna și vota moțiunea de cenzură depusă împotriva guvernului, spune Ludovic Orban: „Guvernul Ciolacu trebuie trimis în concediu, în vacanță perpetuă, pentru că nu este capabil să rezolve niciuna dintre marile probleme cu care se confruntă România”.

„Consiliul Național a mandatat parlamentarii Forța Dreptei să inițieze, să semneze și să voteze moțiunea de cenzură depusă împotriva guvernului. Din punctul nostru de vedere, obiectivul de a depune moțiune de cenzură este obiectivul principal, ca atare parlamentarii Forța Dreptei vor fi alături de orice formațiune politică din Opoziție care va dori să inițieze moțiubne de cenzură”, spune Ludovic Oran.

El precizează că toți cei 16 parlamentari ai formațiunii vor semna moțiunea de cenzură.

„Guvernul Ciolacu trebuie trimis în concediu, în vacanță perpetuă, pentru că nu este capabil să rezolve niciuna dintre marile probleme cu care se confruntă România”, încheie Orban.

Oprirea creșterii taxelor va fi prioritatea USR în noua sesiune parlamentară, afirmă Cătălin Drulă, președintele USR. El anunță că USR va depune moțiune de cenzură dacă Guvernul Ciolacu va crește taxele.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat și măsurile de echilibrare fiscală.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ludovic orban