x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban îl sfătuieste pe Nicușor Dan să suspende energia termică la clădirile guvernamentale

Orban îl sfătuieste pe Nicușor Dan să suspende energia termică la clădirile guvernamentale

10 Noi 2022   •   16:10
Orban îl sfătuieste pe Nicușor Dan să suspende energia termică la clădirile guvernamentale
Sursa foto: Lucian Alecu

În cazul în care guvernul nu înțelege de vorbă bună, ar fi perfect justificată o decizie a primarului general de suspendare a livrării energiei termice către clădirile guvernamentale până când guvernul plătește Primăriei Capitalei sumele de bani datorate, este de părere fostul liberal Ludovic Orban.

„În cazul în care guvernul PSDNL nu înțelege de vorbă bună, ar fi perfect justificată o decizie a primarului general de suspendare a livrării energiei termice către clădirile guvernamentale până când guvernul plătește primăriei capitalei sumele de bani datorate conform prevederilor legale”, scire pe Facebook Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei.

El afirmă că „mai bine să le înghețe țurloaiele guvernanților decât să sufere de frig bucureștenii”.

Premierul Nicolae Ciucă spune, joi, că a avut mai multe întâlniri cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pe care l-a rugat să vină cu o soluție tehnică referitoare la sistemul de termoficare din București.

„Nu m-a dus capul până acum să îl sun pe Câciu să-i cer să-i plătească datoriile lui Nicușor Dan”, spune Marcel Ciolacu, după ce primarul Capitalei i-a cerut să-l sune pe ministrul de Finanțe, astfel încât să fie identificată o soluţie în ce priveşte datoria companiei Termoenergetica faţă de Elcen.

Reamintim că primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut miercuri, din nou, apel la Guvern să sprijine Capitala „pentru a putea trece cu bine de această iarnă”.

„Funcţionarea Termoenergetica şi a ELCEN-ului este o necesitate şi pentru asta sunt convins că, împreună cu Executivul, vom găsi soluţii”, afirma edilul.

×
Subiecte în articol: ludovic orban nicusor dan