x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Pe 25 septembrie alegem preşedintele PNL, nu distribuitorul de resurse pentru 'România Educată'

Orban: Pe 25 septembrie alegem preşedintele PNL, nu distribuitorul de resurse pentru 'România Educată'

15 Sep 2021   •   21:44
Orban: Pe 25 septembrie alegem preşedintele PNL, nu distribuitorul de resurse pentru 'România Educată'

Ludovic Orban, le-a transmis, miercuri seara, liberalilor din filiala Sector 1 că pe 25 septembrie au de ales între o opţiune bună şi una proastă la şefia partidului, adăugând că la acea dată se alege preşedintele formaţiunii politice şi nu "distribuitorul de resurse pentru proiectul 'România Educată'".

"Avem de ales între o opţiune bună şi una proastă. Asta este. (...) Sectorul 1 e o oază de democraţie, Vâlcea e o oază de democraţie, nu e peste tot aşa. Preşedinţii care vor să candideze la o funcţie în Biroul Executiv în filialele în care preşedinţii au trecut de partea lui Florin Cîţu li s-a pus condiţia ca să fie sprijiniţi ca să nu treacă moţiunea Ludovic Orban. (...) Dacă nu alegem bine în 25 septembrie lucrurile pot să o ia într-o direcţie pe care nu ne-o dorim niciunul dintre noi. (...) Alegem preşedintele PNL, nu distribuitorul de resurse pentru 'România Educată'", a spus Orban, în Comitetul Director al PNL Sector 1 în care se supun la vot moţiunile candidaţilor la şefia PNL.

El a mai spus că preşedintele PNL trebuie să fie un lider, un om care cunoaşte partidul, un om tobă de carte şi care ştie să comunice şi să ia decizii bune.

"Preşedintele PNL trebuie să muncească 24 de ore din 24 dacă este necesar. Nu are voie să aibă odihnă. El este, nu full option, este full time job", a spus Orban, care a adăugat că preşedintele PNL trebuie să fie un om bun.

 

×