x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: „Voi lua măsuri pentru ca procesul de vot să fie corect, liber și secret”

Orban: „Voi lua măsuri pentru ca procesul de vot să fie corect, liber și secret”

18 Sep 2021   •   15:58
Orban: „Voi lua măsuri pentru ca procesul de vot să fie corect, liber și secret”
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Voi luat toate măsurile pentru ca procesul de vot să fie corect, liber și secret”, a declarat președintele PNL Ludovic Orban la finalul Consiliului Național al partidului, care a avut loc sâmbătă.

În cazul în care congrsul PNL nu va putea avea loc la Romexpo, sunt luate în calcul două variante în aer liber, fie la stadionul Arcul de Triumf, fie la Romaero, a spus Orban, precizând că aceste chestiuni țin de comisia de organizare condusă de Theodor Stolojan.

Ludovic Orban a invocat discutii la nivelul presedinților de filiale legate de două sisteme de control al votului la congres. „Nădăjduiesc că și mințile mai înfierbântate care încearcă să determine acest control pentru a îi împiedica pe oameni să voteze cu mine vor renunța la această tentativă, pentru că altfel noi suntem pregătiți, la orice fel de control exercitat asupra votului să luăm atitudine”, a spus președintele PNL. Orban a vorbit de posibilitatea suspendărrii procedurii de vot, de eliminarea controlorilor, sau de o serie de aspecte tehnice legate de procedura votării.

Consiliul Național al PNL s-a reunit sâmbătă pentru a pregăti congresul partidului programat pe 25 septembrie. De asemenea, participanții au aprobat o serie de modificări de statut.

(sursa: Mediafax)

×