x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paleologu, despre excluderea lui Preda: De multe ori s-a spus în partid "Băga-mi-aş în intelectuali". Sunt extrem de trist

Paleologu, despre excluderea lui Preda: De multe ori s-a spus în partid "Băga-mi-aş în intelectuali". Sunt extrem de trist

02 Apr 2012   •   19:08
Paleologu, despre excluderea lui Preda: De multe ori s-a spus în partid "Băga-mi-aş în intelectuali". Sunt extrem de trist

Theodor Paleologu, candidatul PDL la Primaria Sectorului 1, a votat impotriva excluderii din partid a lui Cristian Preda. 'Sunt foarte trist', a declarat Paleologu dupa sedinta BPN. Vicepresedintele PDL a spus ca de multe ori s-a spus in partid "Baga-mi-as in intelectuali".

'Sunt extrem de trist. Pledez pentru mai multa rabdare. Din pacate, nu am fost ascultat nici de data asta. Mi-am expus punctul de vedere si nu ezit sa o fac in continuare. Eu nu impart lumea in intelectuali si cei care nu sunt intelectuali', a afirmat Paleologu.

'Nu ma intimideaza nimeni. In trecut unii evrei au aflat ca sunt evrei doar atunci cand le-a spus-o cineva. Eu nu impart lumea intre intelectuali si neintelectuali, insa unii mi-au spus ca sunt intelectual intr-un fel care este incalificabil, adica ‘baga-mi-as in intelectuali’. Am auzit-o, din pacate', a spus Paleologu.

Anterior, Paleologu declarase ca nu este de acord ca Preda sa fie exclus din PDL: "Dupa parerea mea, categoric, nu. Asta ar mai lipsi acum! Eu sunt impotriva excluderii. Eu zic ca Trahanache: Aveti putintica rabdare", a raspuns Paleologu, intrebat daca sustine excluderea lui Preda din partid.

In legatura cu declaratiile facute de Silviu Prigoana la adresa lui Cristian Preda, Paleologu a spus ca intotdeauna a regretat "agresivitatea" intre politicieni, fie din partide diferite, fie in cadrul aceluiasi partid.

"Eu am o atitudine eminamente urbana si pe aceasta linie tin sa continui", a conchis Theodor Palelologu.

×