x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paleologu: E din ce în ce mai clar că Barna nu va intra în turul doi

Paleologu: E din ce în ce mai clar că Barna nu va intra în turul doi

18 Oct 2019   •   15:28
Paleologu: E din ce în ce mai clar că Barna nu va intra în turul doi

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a declarat, la Bistriţa, că liderul şi candidatul USR Dan Barna nu va intra în turul al doilea, având în vedere scandalul declanşat în legătură cu proiectele cu fonduri europene, în care a fost implicat în calitate de consultant.

"E din ce în ce mai clar că Barna nu va intra în turul doi. El, de acum până pe 10 noiembrie, va trebui să explice chestiunile legate de fonduri europene. Eu îmi impun pe acest subiect rezervă totală, nu sunt acuzatorul lui şi mai am un principiu umanitar, şi anume să nu tragi cu puşca într-o ambulanţă. Să explice domnul Barna cum stau lucrurile, sunt convins că are argumente", a afirmat Paleologu.

Candidatul PMP i-a adresat şi o întrebare lui Dan Barna, prin intermediul jurnaliştilor, fiind curios să afle cu cine va vota acesta în turul al doilea, cu Klaus Iohannis sau cu Theodor Paleologu.

El a reclamat și faptul că niciunul dintre candidaţii consideraţi cu primele şanse la alegerile prezidenţiale nu doreşte o dezbatere cu contracandidaţii, nominalizându-i în acest sens pe Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna şi Mircea Diaconu.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: theodor paleologu