x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Parlamentul alege şefii TVR şi CNA

Parlamentul alege şefii TVR şi CNA

de Jurnalul National    |    05 Sep 2007   •   00:00

Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc la 12 septembrie pentru a decide asupra numirii preşedintelui Consiliului de Administraţie al TVR, a preşedintelui CNA, a unor membri in CA al TVR şi al Radiodifuziunii, a anunţat secretarul Camerei, Ioan Munteanu
• Primele şase luni - Deficit de nouă milioane de euro la TVRÂ



Senatul şi Camera Deputaţilor se reunesc la 12 septembrie pentru a decide asupra numirii preşedintelui Consiliului de Administraţie al TVR, a preşedintelui CNA, a unor membri in CA al TVR şi al Radiodifuziunii, a anunţat secretarul Camerei, Ioan Munteanu, citat de Mediafax.

In prezent, conducerea interimară a CNA este asigurată de reprezentantul PNL, Răzvan Popescu, doarece Parlamentul nu a reuşit pănă la sfărşitul sesiunii parlamentare trecute să voteze un nou preşedinte al CNA, din cauza faptului că PNL şi PSD nu s-au inţeles cine va ocupa acest post.

Situaţia la TVR este similară, conducerea interimară a CA al TVR fiind asigurată de reprezentantul PSD, Alexandru Sassu, deoarece Parlamentul nu a reuşit nici in acest caz să voteze noul preşedinte pănă la sfărşitul sesiunii trecute.
Termenele pănă la care Parlamentul trebuie să-i numească pe preşedinţii CNA şi TVR sunt 30 septembrie, respectiv 1 octombrie.

×
Subiecte în articol: politic