x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Acuzație: Niciun partid care a pus corturi electorale în Sectorul 6 nu a plătit taxele legale

Acuzație: Niciun partid care a pus corturi electorale în Sectorul 6 nu a plătit taxele legale

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2024   •   15:45
Acuzație: Niciun partid care a pus corturi electorale în Sectorul 6 nu a plătit taxele legale

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirmă că niciun partid care a amplasat corturi electorale nu a plătit taxa de ocupare a domeniului public: „Dacă eu aș da dispoziție de ridicare a acestora o să înceapă să se dea cu fundul de pământ că nu e democrație. Rog să intre în legalitate”.

„Toți cei care și-au pus corturi electorale pe domeniul public, cu autorizatie de la PMB, au obligația legală de a avea contract cu Primaria de Sector (în cazul nostru cu Administratia Comerciala a Sectorului 6) și să plătească taxa de ocupare a domeniului public. Niciunul dintre cei care au pus corturi nu a venit să facă contract și niciunul nu a plătit taxele legale. Acum, dacă eu aș da dispoziție de ridicare a acestora o să înceapă să se dea cu fundul de pământ că nu e libertate de exprimare, că nu e democrație etc. Nu este doar despre democrație, este și despre litera legii, stat de drept, adica nu anarhie”, scrie pe Facebook Ciprian Ciucu.

El face apel la reprezentanții partidelor politice să intre în legalitate.

„Am rugămintea la cei care au împânzit cu corturi Sectorul 6 să treacă pe la Administrația Comerciala, să face cerere pentru a face contracte pentru ocuparea domeniului public și să plătească taxele cuvenite dacă tot vi le-au pus în drum și vă creează acest disconfort zilnic. Și să intre în legalitate... Corect? P.S. Nu mai zic ca nu sunt pentru semnaturi, sunt mereu goale și e doar despre publicitate electorală”, încheie Ciucu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: taxe legale cort electoral