x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paul Stănescu: Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură

Paul Stănescu: Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură

23 Sep 2021   •   11:20
Paul Stănescu: Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură
Sursa foto: Lucian Alecu

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, îl critică pe premierul Florin Cîțu pentru că nu a gestionat pandemia de COVID-19: „ A pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine și ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare”.

„Guvernare iresponsabilă și mincinoasă! Asta avem. Un premier și-un președinte care nu-și asumă nimic. Pandemia e grija altora, problemele sunt ale românilor. Fratele cel mare îl bate pe umăr pe cel mic și-i zice: ”, transmite Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD amintește de comitetul interministerial pentru revenirea la normalitate.

„Nu degeaba i-am spus atunci comitetul de vândut iluzii, pentru că exact asta era. Disperat și iresponsabil, Cîțu a anunțat în aprilie sfârșitul pandemiei de la 1 iunie. A vândut această iluzie, dar degeaba. Când toți specialiștii o spuneau, fără dubii, că nu putem previziona un orizont de timp exact pentru revenirea la o viață socială normală, Cîțu scria pe o foaie la Guvern că de la 1 iunie se termină pandemia. Și-a cumpărat timp doar pentru propria sa agendă și a creat false așteptări românilor. Acesta este marele lui program liberal de guvernare.vA pus atâta miză politică în această pandemie, încât nu mai poate să vadă ce este bine și ce este rău. Delirul lui este din ce în ce mai mare. Aruncă vina în stânga și în dreapta, dar el nu se simte responsabil de situația dezastruoasă în care a ajuns România în valul patru. Îi învinovățește pe cei de la USR-PLUS pentru că a eşuat vaccinarea. Apoi îi amenință să revină în coaliţie”, adaugă Stănescu.

Social-democratul afirmă că „zilele lui sunt numărate”.

„Asta este vestea bună. Imediat după decizia CCR, PSD va scoate acest iresponsabil de la Guvern. Vom vota cu sete la moțiunea de cenzură”, conchide Paul Stănescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Paul Stănescu