x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PDL îi reproşeză Monicăi Ridzi comunicarea "fără logică" în scandalul "Ziua Tineretului"

PDL îi reproşeză Monicăi Ridzi comunicarea "fără logică" în scandalul "Ziua Tineretului"

23 Iun 2009   •   00:00

Democrat-liberalii îi reproşează ministrului Monica Iacob Ridzi comunicarea "dezastruoasă", din momentul apariţiei scandalului legat de cheltuielile pentru acţiunile de Ziua Tineretului, cerându-i acesteia să iasă public pentru a explica în mod clar presei de ce spune că este nevinovată.



Surse din PDL au declarat, pentru Mediafax, că mulţi dintre liderii partidului s-au declarat extrem de nemulţumiţi de faptul că, în ultimele zile şi odată cu accelerarea scandalului "2 Mai", ministrul Monica Iacob Ridzi a avut o atitudine extrem de virulentă, în loc să dea explicaţiile necesare pentru a se dezvinovăţi.

Participanţii la Colegiul Director al PDL au fost asiguraţi de premierul Emil Boc că Monica Iacob Ridzi nu are o problemă legală, toate contractele fiind, după cum se pare, în regulă, dar că problema acesteia, mult mai gravă, este una de imagine.

Astfel, deţinătoarea portofoliului Tineretului şi Sportului a fost sfătuită să iasă public pentru a se dezvinovăţi, dar nu cum a făcut-o vineri, în conferinţa de presă organizată la Ministerul Tineretului, unde a afişat o atitudine de sfidare, care nu i-a adus niciun beneficiu, înrăutăţind şi mai mult situaţia, potrivit acestora.

Acelaşi mesaj l-a primit Monica Iacob Ridzi în şedinţa grupului parlamentar PDL din Camera Deputaţilor de luni, unde a participat şi aceasta şi unde colegii deputaţi i-au transmis nemulţumirea faţă de modul în care a gestionat, din punct de vedere al imaginii şi al comunicării, acest scandal.

Deputaţii i-au reproşat acesteia declaraţiile făcute în conferinţa de presă prin care a transmis că, din dorinţa de a organiza cel mai mare eveniment de tineret postdecembrist, nu s-a uitat la bani, interesând-o doar rezultatul sau că nu a interesat-o câţi bani s-au cheltuit pentru acest eveniment.

În urma acestor discuţii din şedinţa grupului parlmentar PDL, ministrul Monica Iacob Ridzi a refuzat, la final, să dea declaraţii presei, spunând că nu vrea să facă niciun fel de comentariu pentru că "presa îi scoate din context".

Aceeaşi atitudine a avut-o ministrul Tineretului şi pe tot parcursul serii de luni, când a preferat să stea până aproape de miezul nopţii în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, în speranţa că va evita reprezentanţii mass-media.

Pentru că presa a stat tot timpul în faţa biroului Robertei Anastase, mai mulţi deputaţi PDL au insistat ca Monica Iacob Ridzi să meargă să răspundă la întrebările presei, explicându-i că această atitudine nu face decât să îi afecteze şi mai mult imaginea.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic ridzi iacob ridzi