x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pinalti către Baconschi: Ce te ţii, bă, de scaun? Baconschi: Numele meu e un brand

Pinalti către Baconschi: Ce te ţii, bă, de scaun? Baconschi: Numele meu e un brand

15 Iun 2012   •   05:36
Pinalti către Baconschi: Ce te ţii, bă, de scaun? Baconschi: Numele meu e un brand

Momente tensionante la sedinta de ieri a liderilor PDL: Gheorghe Stefan, zis Pinalti, l-a acuzat pe Teodor Baconschi ca se tine de scaun, iar acesta a replicat ca numele sau e un brand, Udrea si-a acuzat colegii ca au criticat-o pe surse, iar Dorin Florea i-a spus Robertei Anastase ca nu e demna de functie.

Surse din partid au declarat ca in sedinta de joi a Colegiului Director, care a durat peste sase ore, Gheorghe Stefan i s-a adresat lui Teodor Baconschi: "Ce te tii, ba, de scaun?". Fostul ministru de Externe a replicat ca nu se tine de scaun si ca, indiferent daca este sau nu in conducerea PDL, "numele Baconschi este un brand".

Reprosurile au curs, ieri in spatele usilor inchise intre democrat-liberali. Va redam mai jos, pe surse, cateva dintre acestea:

Dorin Florea, catre Roberta Anastase: "Te crezi la discoteca. Te-am pus sefa la Parlament sa numeri bile, nu sa iti bati joc".

Vasile Blaga, catre Spanu: "Acum vorbim de PDL, nu de MRU. Mesia nu mai exista. Am avut doi, unul din ei l-am avut noi".

Vasile Blaga, catre Elena Udrea: "Ti-ai pus toti delfinii in functii"

Elena Udrea ii raspunde lui Blaga: "Observ ca se cauta un tap ispasitor si se da vina pe mine. Eu nu am luat acasa banii de la minister. Nu am nevoie de bani. Fiecare dintre voi stiti foarte bine unde sunt banii de la Ministerul Dezvoltarii"

Gheorghe Falca
: "L-ati scapat din haturi pe Ungureanu. Daca ramanea prim-ministru, nu se intamplau toate astea"

Gheorghe Falca, spre Anastase
: "Te-am pus la Camera ca sa numeri voturile, nu ca sa le pierzi".

Dorin Florea cere demisia conducerii partidului: ''Nu mai are rost sa mai ramaneti''

Emil Boc, in sedinta Colegiul Director al PDL: "Ma supun deciziei dumneavoastra. Cum decideti voi, asa fac".

Constantin Ostaficiuc: "Nu are rost sa ne mai mintim. Sa avem curajul sa spunem: Tu,da! Tu,nu!"

Udrea, in sedinta Colegiul Director al PDL: "Sunt singura care mi-am dat demisia din toate functiile din partid. V-a convenit cand la orice inaugurare nu taiati nici o panglica fara mine. Doi ani am stat numai pe drumuri. Acum imi spuneti ca eu sunt singura vinovata. Eu nu am dat niciodata bani pe ochi frumosi"

Berceanu: "E ultima sedinta la care mai vin pentru ca va bateti joc"

Gheorghe Stefan "Pinalti": "Daca de aici nu plecam acasa cu o solutie, putem sa plecam acasa de tot, ca nu mai obtinem nici un parlamentar".

×