x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Plăngere penală - Videanu a scăpat cu un NUP

Plăngere penală - Videanu a scăpat cu un NUP

de Jurnalul National    |    19 Sep 2007   •   00:00
Plăngere penală - Videanu a scăpat cu un NUP
Sursa foto: MARIN RAICA/

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a afirmat ieri că deşi a existat o plăngere penală impotriva sa soluţionată cu NUP, el nu este următorul nume greu pe lista DNA. "Nu am cunoştinţă de niciun dosar la DNA la adresa mea", a anunţat Videanu.



Vă prezentăm integral comunicatul de presă primit de la Adriean Videanu

PRIMăRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI
COMUNICAT DE PRESă


In urma unor informaţii trunchiate lansate in mass-media, cu privire la dosarele pe care Primarul General al Municipiului Bucureşti le-ar avea la DNA, facem următoarele precizări:

1.   Primarul General Adriean Videanu a primit, la data de 6 august a.c., o comunicare oficială din partea DNA, prin care se infirmă soluţia de incepere a urmăririi penale in urma unei plăngeri penale inaintate de SC Ruxandra Trading SRL.

2.   Plăngerea penală a societăţii avea ca obiect un pretins prejudiciu de 3,7 milioane euro, cauzat de un act administrativ al Primăriei Municipiului Bucureşti, prin care a fost demolată o clădire a SC Ruxandra Trading, construită fără autorizaţie, pe un teren proprietate a Municipiului Bucureşti.

3.   Pe terenul respectiv, Primăria Municipiului Bucureşti urma să construiască Liceul Francez, prin contribuţia statului francez.

4.   Plăngerea penală a vizat trei angajaţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti, anume arhitectul şef, directorul Direcţiei Juridice şi directorul Direcţiei Inspecţie, cercetarea extinzăndu-se ulterior la Primarul general. Toţi cei patru au primit aceeaşi soluţie de neincepere a urmăririi.

5.   Cu excepţia acestuia, Primarul General nu are cunoştinţă de nici un alt dosar al DNA la adresa sa.

19 septembrie 2007
Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media

×
Subiecte în articol: politic