x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică O nouă bombă pe scena politică. Organizația PMP Hunedoara a trecut la PUSL

O nouă bombă pe scena politică. Organizația PMP Hunedoara a trecut la PUSL

de Redacția Jurnalul    |    07 Noi 2023   •   16:52
O nouă bombă pe scena politică. Organizația PMP Hunedoara a trecut la PUSL

După știrea-bombă de săptămâna trecută, când filiala PER Arad s-a alăturat PUSL, a venit rândul altei structuri să treacă cu arme și bagaje la PUSL.

Umaniștii au anunțat că întreaga filială județeană Hunedoara a PMP a trecut la PUSL.

„Organizația județeană Hunedoara a Partidului Mișcarea Populară (PMP) s-a alăturat Partidului Umanist Social Liberal. Astfel, organizația PUSL Hunedoara, județ unde umaniștii au deja o filială puternică, se consolidează și mai mult. 

Aceasta mutare politică importantă vine la scurt timp după ce filiala PER Arad s-a alăturat umaniștilor și demonstrează, încă o dată, că PUSL este o alternativă viabilă și un partid cu șanse reale să fie parte și din următoarea configurație a Parlamentului.

Umaniștii au decis deja, în cea mai recentă ședință a conducerii naționale a partidului, ca la alegerile din 2024 să participe „prin propriile forțe”, cu demnitate, onoare și curaj”, transmite PUSL într-un comunicat de presă.

Surse politice susțin că, odată cu apropierea de anul electoral și cu dispariția partidelor mici (ALDE absorbit de PNL, PER și PMP mergând către PUSL), umaniștii par să devină următoarea formațiune care va întregi plutonul parlamentar în 2024.

×