x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL a votat în BPN ca președinția Camerei Deputaților să îi revină lui Ludovic Orban

PNL a votat în BPN ca președinția Camerei Deputaților să îi revină lui Ludovic Orban

09 Dec 2020   •   22:48
PNL a votat în BPN ca președinția Camerei Deputaților să îi revină lui Ludovic Orban

Partidul Național Liberal a votat, miercuri, în Biroul Politic Național, ca președinția Camerei Deputaților să îi revină lui Ludovic Orban, acesta fiind considerat „un lucru firesc”, a declarat senatorul PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a fost întrebată, miercuri seara, la Digi24, dacă PNL dorește președinția Camerei Deputaților pentru Ludovic Orban, în cadrul negocierilor cu USR PLUS și UDMR.

„Da, a fost astăzi (miercuri – n.r.) un vot în BPN conform căruia președinția Camerei o dorim pentru Ludovic Orban. E un lucru absolut firesc. Este partidul care a câștigat cele mai multe voturi din această coaliție. Camera Deputaților este cameră decizională și în mod firesc, pentru coerența actului legislativ, parteneriatul firesc între Guvern, președinte și Legislativ, ne-am dori ca acest punct să fie unul atins”, a spus Gorghiu.

Aceasta a precizat că în privința ministerelor nu a existat o discuție oficială în interiorul partidului.

„Singurul lucru pe care l-am agreat împreună cu Ludovic Orban este că ne dorim în continuare o structură suplă, nu ne dorim înființarea de ministere și paraministere, pentru că nu aceasta este soluția. O structură suplă este una eficientă și una care să poată duce proiectele propuse de fiecare în programul de guvernare la finalitate”, a mai spus Alina Gorghiu.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban