x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL în ședință de urgență. Candidatura lui Marian Munteanu este pusă sub semnul întrebării

PNL în ședință de urgență. Candidatura lui Marian Munteanu este pusă sub semnul întrebării

19 Apr 2016   •   20:28
PNL în ședință de urgență. Candidatura lui Marian Munteanu este pusă sub semnul întrebării

UPDATE 2: Cu puțin timp în urmă, Marian Munteanu a comunicat că a decis să își cesioneze toate părțile sociale pe care le deține în societăți comerciale și că nu dorește ca activitatea sa politică să nu afecteze activitățile respectivelor entități ori asupra unor oameni care nu sunt implicați politic.

Totodată, Munteanu a hotărât să se retragă și din unele organizații neguvernamentale.

UPDATE 1: Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga s-au întâlnit marţi seara cu Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, şi i-au cerut să îşi clarifice situaţia administrativă referitoare la participarea în firme, asociaţii sau fundaţii, potrivit unor surse politice.

Sursele citate au precizat că Marian Munteanu a discutat cu liderii PNL, însă nu despre retragere, ci i s-a pus în vedere că trebuie să-şi clarifice situaţia administrativă.

Miercuri, la ora 15,00, este programată o şedinţă de strategie pe Bucureşti cu participarea liderilor PNL. În cursul serii, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor susţine o conferinţă de presă, scrie AGERPRES.

Știrea inițială: Liberalii se intrunesc, marti seara, in jurul orelor 19:30 intr-o sedinta in urma careia, cel mai probabil, Marian Munteanu va fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru ziare.com surse din interiorul partidului, relatează Antena 3.

Potrivit surselor citate, exista mai multe variante pentru a-l inlocui pe Marian Munteanu.

Ședința vine la scurt timp după ce doi candidați al PNL, pentru Primăriile din Sectorul 5 și 6, Ovidiu Raețchi și Răzvan Mironescu au anunțat că se delimitează de Marian Munteanu. 

×
Subiecte în articol: marian munteanu