x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL îşi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL îşi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

06 Mai 2019   •   15:53
PNL îşi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL îşi va lansa pe 13 mai, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucureşti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.

"Am decis organizarea unui eveniment important al PNL. Astăzi, BEx al PNL a aprobat programul politic al partidului pentru alegerile pentru PE, viziunea noastră asupra Europei în următorii cinci ani şi viziunea noastră asupra modalităţii în care România poate să fructifice la maxim pentru beneficiul românilor toate avantajele pe care le are prezenţa României în cadrul UE. (...) Acest program va fi prezentat public în data de 13 mai în cadrul unui eveniment", a anunţat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

El a precizat, totodată, că fiecare preşedinte de filială va primi un obiectiv de scor la alegerile pentru Parlamentul European.

"La nivel naţional facem tot ce depinde de noi să câştigăm alegerile. (...) Nu mă hazardez să dau procente. Cercetările sociologice din ultima lună jumătate ne încurajează, arată că suntem umăr la umăr cu PSD şi că am depăşit PSD-ul, dar una este sondajul şi alta este realitatea în teren. Victoria se obţine în teren, în campania din casă în casă, în acţiunea de convingere la firul ierbii a fiecărui român şi în capacitatea de mobilizare a fiecărui alegător care susţine PNL la vot. (...) Am încredere în fiecare preşedinte de filială, parlamentar, primar, membru al PNL că vor trage cu toată forţa pentru a contribui la victoria PNL", a susţinut Orban.

În opinia sa, "victoria PNL va crea o criză gravă", iar în acest context liberalii vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului până la sfârşitul sesiunii parlamentare. AGERPRES

×