x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Politicienii pe Facebook: de la “sper că vor accepta înfrângerea” la “campanie mizerabilă din partea USL!”

Politicienii pe Facebook: de la “sper că vor accepta înfrângerea” la “campanie mizerabilă din partea USL!”

10 Dec 2012   •   12:38
Politicienii pe Facebook: de la “sper că vor accepta înfrângerea” la “campanie mizerabilă din partea USL!”

Politicienii romani au inteles cat de importante pot fi retelele sociale pentru influentarea alegatorilor si majoritatea au postat comentarii/post-uri pe cel mai mare canal social, Facebook. Atacuri dure, injuraturi, "aplaudaci de partid", victorii si infrangeri, comentatori pestriti - nimic nu lipseste pe paginile principalilor politicieni romani.

Victor Ponta citeaza pe pagina sa pe Hannes Swoboda, liderul Grupului Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, spunand “sper ca presedintele Basescu va accepta rezultatul alegerilor din Romania”.

In urma cu 10 ore, Ponta “arbora” steagul Romaniei pe Facebook, scriind deasupra lui “Multumim pentru incredere. Impreuna facem ROMANIA PUTERNICA”. Comentariul cel mai apreciat langa acest post este “AM INVINS!!!! FELICITARI!!! I-AM CIURUIT!!!”. Altcineva isi exprima speranta ca “de azi, fara politica, fara aroganta, doar administratie si economie, asa sper eu!!!”.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: politica facebook campanie