x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Condamnăm faptul că Boc cheamă prefecţii să lupte cu Antena 3 şi cu Realitatea Tv

Ponta: Condamnăm faptul că Boc cheamă prefecţii să lupte cu Antena 3 şi cu Realitatea Tv

21 Feb 2011   •   13:00

Co-preşedintele USL Victor Ponta a declarat, luni, că Uniunea condamnă faptul că premierul Emil Boc a chemat prefecţii pentru a face campanie electorală şi pentru a lupta cu două televiziuni private, respectiv Antena 3 şi Realitatea Tv.  "Nu am înţeles şi condamnăm faptul că domnul Boc cheamă prefecţii şi le cere să facă campanie electorală şi să lupte cu Antena 3 şi cu Realitatea. Nu ştiam că este în fişa postului la prefecţi să lupte cu două televiziuni private", a spus Ponta.

El a apreciat că la baza acestei chemări adresate de premier prefecţilor ar sta, de fapt, "obsesiile" preşedintelui Traian Băsescu.

"Se pare că obsesiile domnului Băsescu, transferate şi la doamna Udrea şi la domnul Boc, sunt singurele elemente de guvernare în acest moment", a spus Ponta.

Liderul PDL, premierul Emil Boc, a cerut, duminică, prefecţilor să discute cu electoratul pentru a explica măsurile pozitive adoptate de Guvern pentru relansarea economiei şi a încerca pe cât posibil să combată "diversiunile" lansate de USL şi televiziunile Realitatea şi Antena 3.

El a susţinut că cele două televiziuni au evitat să anunţe că 1,5 milioane pensionari încadraţi în grupele I şi II au beneficiat, de la 1 ianuarie, de o majorare a pensiilor în medie cu 93 lei.

Premierul Boc a arătat totodată că declaraţiile reprezentanţilor USL privind evoluţia negativă a economiei nu se justifică în condiţiile în care deficitul bugetar înregistrat anul trecut a fost sub ţinta estimată iniţial.

×