x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cred că PSD are o şansă foarte mare de a câştiga din nou Primăria Generală

Ponta: Cred că PSD are o şansă foarte mare de a câştiga din nou Primăria Generală

20 Apr 2016   •   20:14
Ponta: Cred că PSD are o şansă foarte mare de a câştiga din nou Primăria Generală

PSD are o şansă foarte mare şi realistă de a câştiga din nou Primăria Generală a Capitalei, după 2012, a afirmat miercuri fostul premier Victor Ponta.

"Acum măcar e destul de clar - bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan. Nu este deloc aşa uşor cum pare, dar cred că PSD are o şansă foarte mare şi realistă de a câştiga din nou la Primăria Generală, după 2012! Ceea ce cred că e corect (ţinând cont de oferta celorlalţi) şi e şi foarte bine!", a scris Ponta pe Facebook.

El i-a ironizat pe liberali pentru schimbarea candidaţilor la PMB, spunând că "situaţia deja este exact ca în filmuleţul celebru - Stan şi Bran de la PNL".

"Gorghiu şi Blaga s-au tot căznit să ducă pianul ('candidatul') pe scări! Nu a ieşit cu Buşoi, nu a ieşit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul! După ce au ţipat că vor guvernarea şi l-au pus pe Cioloş tehnocratul, au ţipat că vor câştiga Bucureştiul şi au terminat prin a arăta exact gradul de penibil şi degringolada la care nici măcar PNŢCD nu ajunsese", a afirmat fostul preşedinte al PSD.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunţat, miercuri, că a decis să îşi asume candidatura la Primăria Capitalei. Acesta îl va înlocui în cursa electorală pe Marian Munteanu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta psd alegeri locale