x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Dacă nu încheiem protocolul de colaborare cu PNL până în martie, mergem singuri la alegeri

Ponta: Dacă nu încheiem protocolul de colaborare cu PNL până în martie, mergem singuri la alegeri

23 Ian 2011   •   11:35

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, la Vaslui, că în cazul în care până în luna martie nu se va materializa protocolul dintre PSD şi PNL, atunci social-democraţii vor merge singuri la alegerile din 2012.

"Dacă nu reuşim să încheiem un protocol de colaborare cu PNL până în martie, atunci, mergem singuri (n.r. alegeri). PSD a mers de multe ori singur, dar există pericolul ca Băsescu să-şi continue tactica 'divide et impera'. Există pericolul ca PSD să ia 40% în alegeri şi totuşi să rămână în opoziţie, iar PDL să ia 10% şi să fie la putere. Acesta este pericolul dacă nu facem alianţa. Pentru PSD nu este un pericol de moarte dacă nu încheie protocolul cu PNL. Protocolul cu PNL exclude orice colaborare cu PDL", a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Preşedintele PSD este prezent duminică la Vaslui pentru a participa la Liga Aleşilor Locali, acţiune organizată de organizaţia judeţeană a partidului.

×