x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Există probabil membri USL care vor folosi pretextul Geoană pentru a pleca

Ponta: Există probabil membri USL care vor folosi pretextul Geoană pentru a pleca

de Mediafax    |    14 Noi 2011   •   13:36
Ponta: Există probabil membri USL care vor folosi pretextul Geoană pentru a pleca

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca probabil exista membri ai PSD si PNL care vor folosi recomandarea de excludere a lui Mircea Geoana ca un pretext pentru a pleca din partid, informeaza Mediafax.

Intrebat de jurnalisti cum comenteaza afirmatiile facute duminica de Mircea Geoana, cu privire la incercari ale puterii de racolare a unor alesi locali ai PSD, Ponta a raspuns:

"Sunt probabil membri ai USL care, pe sistemul UNPR, cu dosare politice si cu bani, au aseptat asta (recomandarea de excludere a lui Mircea Geoana - n.r.) ca pretext pentru a pleca din partid. Ei pot folosi orice ca pretext, inclusiv ca nu am vopsit sediul in verde. Iar anuntul ca puterea va amana alegerile locale in noiembrie sau chiar in 2013 mareste ingrijorarea in randul alesilor locali".

Mircea Geoana a declarat, duminica, dupa ce la Comisia de Integritate a partidului s-a decis recomandarea excluderii sale din partid, ca PSD este intr-o stare confuza si se va confrunta cu masive incercari de racolare de membri.

×
Subiecte în articol: partid psd geoană ponta