x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: "Guvernul nu e agenţie imobiliară. Să fie câteva locuinţe de serviciu şi vile de protocol. Restul să fie vândute"

Ponta: "Guvernul nu e agenţie imobiliară. Să fie câteva locuinţe de serviciu şi vile de protocol. Restul să fie vândute"

16 Ian 2013   •   08:23
Ponta: "Guvernul nu e agenţie imobiliară. Să fie câteva locuinţe de serviciu şi vile de protocol. Restul să fie vândute"
Sursa foto: Intact Images

Numărul locuinţelor de serviciu ale Regiei Protocolului de Stat ar trebui redus la 20-50 de apartamente pentru demnitari, la care să se adauge încă zece vile de protocol pentru şeful statului, preşedinţii Parlamentului şi prim-ministru, iar restul activelor să fie vândute, a afirmat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.ro

"Hai să stabilim cine beneficiază în România de locuinţă de serviciu: miniştrii, cei egali cu miniştrii şi, eventual, secretarii de stat. Sunt cam mulţi asimilaţi, recunosc, sunt o mulţime de oamenii din diverse instituţii (...) Guvernul nu e agenţie imobiliară. Orice Guvern, bănuiesc, din lume are câţiva demnitari, nu prea mulţi, dar le stabilim rangul, consilier prezidenţiali care e la rang de ministru, pentru ăştia ţin 20, 30, 50 de apartamente şi din cele Dumnezeu ştie câte vile de protocol ţinem zece vile ca preşedintele, preşedintele Camerei, al Senatului, primul-ministru să meargă la Neptun, la Predeal sau la Covasna, dacă e cazul, zece vile, restul absolut toate celelalte să le vindem", a spus Ponta la un post de televiziune.

El a precizat că Guvernul va publica miercuri o primă listă a chiriaşilor RA-APPS.

×