x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Guvernul vrea să fraudeze următoarele alegeri

Ponta: Guvernul vrea să fraudeze următoarele alegeri

26 Ian 2011   •   15:27
Ponta: Guvernul vrea să fraudeze următoarele alegeri

VIDEO - Social-democraţii acuză puterea că vrea să fraudeze viitoarele alegeri.  Liderul PSD, Victor Ponta, spune că Guvernul încearcă să instituie un sistem de fraudare a alegerilor în secţiile de vot din străinătate şi că prelungirea campaniei electorale la 90 de zile este dorită de cei care vor să cumpere voturi.

"Dacă sistemul de vot adoptat de către Guvenul actual va institui un sistem evident de fraudare a votului din străinătate, nu vom fi complici şi nu vom legitima acest sistem de vot. (...) Dacă îşi vor introduce sistemul nu are rost să participăm la alegeri", a spus liderul PSD.

"Este foarte clar că nu vom mai avea un sistem de alegeri democratice în România şi atunci PSD şi foarte probabil şi PNL vom prefera să nu legitimăm o mascaradă şi o fraudă evidentă a unui sistem nedemocratic", a adaugat Ponta, citat de Agerpres.

Potrivit liderului PSD, social-democraţii vor sesi za toate structurile naţionale şi internaţionale şi vor apela la orice fel de mijloace de protest, pentru că "acest sistem de cumpărare de voturi cu banii doamnei Elena Udrea şi de fraudarea voturilor din străinătate prin diverse metode să nu-şi producă efectele dorite de PDL".

×