x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Lăsaţi-o în pace pe Macovei! Se ocupă cu pictorialele, iar eu nu mă mai uit de ceva timp la Familia Adams

Ponta: Lăsaţi-o în pace pe Macovei! Se ocupă cu pictorialele, iar eu nu mă mai uit de ceva timp la Familia Adams

08 Oct 2012   •   16:10
Ponta: Lăsaţi-o în pace pe Macovei! Se ocupă cu pictorialele, iar eu nu mă mai uit de ceva timp la Familia Adams

Victor Ponta a declarat, astăzi, ironic, că pe europarlamentarul PDL Monica Macovei n-o mai ia în serios. "Ştiu că se ocupă cu pictoriale, iar eu nu mă mai uit de ceva timp la Familia Adams", a explicat premierul.

"Pe Monica Macovei şi pe ceilalţi, eu nu-i iau în serios. Lăsaţi-o în pace pe Macovei, ştiu că se ocupă cu pictoriale, iar eu nu mă mai uit de ceva timp la Familia Adams", a spus Ponta, întrebat cum comentează faptul că Monica Macovei a calificat ca fiind "extrem de gravă" referirea sa la trecerea CSM în subordinea Parlamentului.

"Dar cine numeşte CSM, nu Senatul?", a întrebat Ponta, care a precizat că în declaraţia sa privind trecerea CSM în subordinea Parlamentului a avut în vedere controlul parlamentar exercitat asupra acestei instituţii.

"Vorbim de control parlamentar, vorbim de ce prevede Constituţia. Şi serviciile de informaţii sunt sub control parlamentar, avem două comisii. CSM e numit de Senat, cine să-l numească? Dumnezeu? Sfinţii?", a continuat premierul.

În opinia lui Ponta, cei de la PDL "nu au legătură cu ideea de democraţie, ei dorind să fie ei la CSM ca să facă dosare adversarilor'".


×