x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Pe Emil Boc nu-l găsesc nici la Bucureşti, nici la Cluj, cred că e tot timpul în avion

Ponta: Pe Emil Boc nu-l găsesc nici la Bucureşti, nici la Cluj, cred că e tot timpul în avion

11 Iun 2010   •   00:00

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Bistriţa, că pe Emil Boc nu îl găseşte nici la Bucureşti, nici la Cluj, opinia sa fiind că premierul este tot timpul în avion, transmite scrie MEDIAFAX.

Victor Ponta a făcut aceste declaraţii, vineri, la Bistriţa, în deschiderea Conferinţei Judeţene de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud, când s-a scuzat pentru întârziere.

"Îmi cer scuze de întârziere. Vin de la Cluj, l-am tot căutat pe domnul Boc şi nu l-am găsit. La Bucureşti nu-l găsesc, la Cluj nu-l găsesc, cred că e tot timpul în avion şi de aceea nu-l găsesc", a declarat Victor Ponta.

El le-a spus participanţilor la conferinţă că nu îşi dă seama cum au trecut cele patru luni care s-au scurs de când a fost la Bistriţa, cu puţin înainte să fie ales lider al PSD, dar a afirmat celor din sală că a "albit" în tot acest timp.

La Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud au fost convocaţi peste 420 de delegaţi din tot judeţul. În cursa pentru funcţia de preşedinte s-a înscris un singur candidat, actualul preşedinte, deputatul Emil Radu Moldovan.

Pentru cele zece funcţii de vicepreşedinţi candidează unsprezece persoane, pentru funcţia de secretar executiv două, iar pentru cea de trezorier una.

×
Subiecte în articol: politic