x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Propunerea preşedintelui, o băşcălie. Nu sunt nici Boc, nici Ungureanu să-mi dea Băsescu o funcţie

Ponta: Propunerea preşedintelui, o băşcălie. Nu sunt nici Boc, nici Ungureanu să-mi dea Băsescu o funcţie

19 Mar 2012   •   09:08
Ponta: Propunerea preşedintelui, o băşcălie. Nu sunt nici Boc, nici Ungureanu să-mi dea Băsescu o funcţie

Victor Ponta a declarat, astazi, ca propunerea presedintelui Traian Basescu a fost mai mult decat o gluma, a fost 'o bascalie'. "Sa lasam gluma deoparte. N-a fost o gluma, a fost o bascalie. Este degradant pentru Traian Basescu', a spus co-presedintele USL.

"Eu nu vreau si n-o sa fiu niciodata primul ministru al lui Traian Basescu. Eu nu sunt nici Emil Boc, nici Mihai Razvan Ungureanu, nici sa ma puna Basescu in functii cand vrea el nici macar la misto. (…) Eu tratez foarte serios aceasta problema. Voi fi candidatul USL la functia de prim-ministru si o voi ocupa daca oamenii ne vor vota in acest sens. Iar un presedinte care face bascalie cu lucrurile importante ale tarii, e un presedinte total neserios si responsabil', a declarat liderul PSD.

Mai mult, Ponta a precizat ca nu va accepta niciodata propunerea lui Traian Basescu de a conduce un guvern sub mandatul lui, adaugand ca singurii care pot decide daca va fi ales premier sunt cetatenii.

'Eu nu voi primi niciodata nimic de la Basescu. Singurii care pot decide daca voi conduce sau nu un Guvern sunt cetatenii romani. Nu sunt nici Boc, nici Ungureanu sa-mi dea Basescu o functie', a conchis liderul PSD.

×