x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: ”PSD a acceptat cu greu ideea că nu va avea un candidat propriu la funcția de președinte”

Ponta: ”PSD a acceptat cu greu ideea că nu va avea un candidat propriu la funcția de președinte”

23 Noi 2012   •   18:21
Ponta: ”PSD a acceptat cu greu ideea că nu va avea un candidat propriu la funcția de președinte”
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images

Premierul Victor Ponta a afirmat, în cadrul unei întâlniri cu cu primarii PSD și PNL din județul Iași că PSD a acceptat cu greu ideea că social democrații nu vor avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale, adăugând însă că s-a înțeles totuși destul de bine de ce candidatul trebuie să fie liderul PNL, Crin Antonescu.

"Suntem împreună şi acum în 9 decembrie, dar o să fim şi în 2014. Aici vreau să fac o paranteză pentru militanţii noştri, nu pentru presă. PSD este un partid care cu greu a acceptat ideea că nu va avea un candidat propriu la funcţia de preşedinte, dar când am acceptat-o şi când am constatat în toate judeţele că oamenii au înţeles şi sprijină acest lucru, am acceptat că acel candidat este Crin Antonescu", a spus Victor Ponta, citat mediafax.ro.

Ponta a dat asigurări că nu va exista alt candidat la prezidențiale decât Crin Antonescu.

Premierul a avertizat, cu aceeași ocazie, că există așteptări uriașe de la actualul guvern, iar "dacă USL nu va fi atentă, pot apărea mari dezamăgiri". 

×